"Riolering"

Voor al uw riool problemen kunt u terecht bij loodgietersbedrijf J.K. Mulders. Wij hebben de juiste apparatuur voor al uw verstoppingen of problemen. U kunt ons 7 dagen per week bereiken om een afspraak maken en komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om de verstopping te verhelpen.

Een verstopping?
Bel dan gelijk voor een afspraak. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op 06-51720868, en komen altijd zo spoedig mogelijk bij u langs. Wij lossen al uw verstoppingen op. Zoals in de keuken, badkamer, wc, cv-afvoer, uw afvoer in de tuin, van uw dakgoot en noem maar op. Wij hebben overal de juiste apparatuur voor.

Riool lekkage?
Heeft u een lekkage aan uw riolering. Wij sporen met onze geavanceerde videoapparatuur de lekkage zo precies mogelijk op. Om dan vervolgens snel de lekkage te vinden en te verhelpen.

Dakgoten.
Is uw dakgoot verstopt? Bel dan gelijk voor een afspraak op 06-51720868. Ook voor preventief onderhoud voor uw dakgoot kunt u bij ons terecht. Wij komen dan jaarlijks bij u langs voor het reinigen van de dakgoten, om dan zo een verstopping voor te zijn.

® 2010/2020 Loodgieters Mulders - © Dealbroker Framework 2.3