"Zonne-Energie"

Loodgietersbedrijf J.K. Mulders is gespecialiseerd in zonnepanelen. Met Zonnepanelen kun je gemakkelijk en milieuvriendelijk energie op wekken.

Zonne-energie in Nederland.
U vraagt zich misschien wel af of er wel genoeg zonlicht is in Nederland voor zonnepanelen. Er is in Nederland ruim voldoende zonlicht om zonnepanelen aanteschaffen. Onze zonnepanelen wekken niet alleen elektriciteit uit direct zonlicht, maar ook als het licht bewolkt is. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel genoeg zonlicht is in Nederland om zonnepanelen aan te schaffen.

Het terug leveren van energie.
Als u meer energie produceert dan u verbruikt, kunt u deze energie terug verkopen aan u energie leverancier. Bij bijna alle analoge elektriciteitsmeters lopen terug als u minder elektriciteit verbruikt dan het zonnepaneel systeem levert. Alleen de nieuwste elektroniche meters kunnen niet terug lopen.  Indien dat het geval is moet u een viertels meter hebben. Die registreert het terug leveren van de elektriciteit en het dag- en nacht tarief. Indien u meer energie opwekt dan u verbruikt kunt u er een vergoeding ervoor krijgen.

Subsidie voor zonnepanelen.
Sinds 1 juli 2012 kunnen particulieren in Nederland een subsidie aan vragen voor het aanschaffen van zonnepanelen. U krijgt dan 15% terug van de aanschafprijs van de zonnepanelen van de overheid, met een maximum van € 650,-. U kunt die subsidie aan vragen bij de overheid met uw DigiD.

Indien u overweegt om zonnepanelen aanteschaffen kunt u altijd met ons contact opnemen op 06-51720868 of u kunt een mail sturen naar info@loodgietermulders.nl

® 2010/2020 Loodgieters Mulders - © Dealbroker Framework 2.3