"Dakdekker nodig? Uw specialist in Dak Zink en Loodwerk"

In het dak werk zijn wij al generaties actief van vader op zoon. Wij geven ook op al ons dak werk garantie: Bitumen daken 10 jaar garantie, pannenkappen 15 jaar garantie, leien kap 20 jaar garantie, zink werk 10 tot 12 jaar garantie en lood werk 15 jaar garantie. Kortom wij leveren alleen maar vakwerk. 

Uw dak lek?
Dan ben u bij ons op het juiste adres. Wij weten voor iedere lekkage de juiste oplossing en lossen altijd het probleem zo snel mogelijk op, dat is niet alleen fijn voor ons maar ook voor u.

Als u vaak problemen heeft met uw dak zoals elke keer lekkages op andere plekken, is het misschien wel beter om uw dak te laten vervangen, in dat geval kunt u met ons contact opnemen op 06-51720868 en stellen wij een diagnose over de conditie van uw dak en weet u meteen waar u aan toe bent.

Regenpijpen
Wij plaatsen ook regenpijpen in pvc, zink en koper. Wij maken zelf onze zinken ontvangers en vergaarbakken. U kunt uit verschillende modellen kiezen en/of zelf een ontwerp bedenken, en dan maken wij het voor u.

Isolatie.
Als uw dak aan vervangen toe is, kunt u altijd ervoor kiezen om uw dak te laten isoleren. Wij isoleren platte daken op of onder de dakbedekking, of onder de dakpannen aan de buiten- of binnenkant van de kap. Wij zullen dan met u de beste mogelijkheden voor uw situatie bespreken met de R-waardes.

Vaak kunt u ook een subsidie krijgen voor het isoleren van uw dak in dat geval kunt u met uw gemeente contact opnemen of u in aanmerking komt voor een subsidie.

Voor meer informatie en/of folders kunt u bellen of mailen.

® 2010/2020 Loodgieters Mulders - © Dealbroker Framework 2.3